0
+

En ny webbplats tar form

Categories: Webbplatsen

Stockholm-from-river-(Sweden)

Det är med stor glädje jag tar mig an uppgiften att skapa en webbplats som är lite mer tidsenlig och som bygger på en modern plattform.
/Jimi Wikman, Webbmaster

Att få förmånen att bygga en ny webbplats åt Logen 5 Åsagård är en ära och jag har försökt att bygga webbplatsen så att den ska vara enkel och rolig att jobba med, inte bara för mig utan för samtliga medlemmar. Den nya webbplatsen är byggd på ett verktyg som heter WordPress som är ett av världens största och mest använda verktyg för publicering på webben idag. WordPress har många fördelar jämfört med det gamla verktyget och jag ser fram emot att kunna förädla denna webbplats ytterligare med tiden.

Jag hoppas att du som besökare i allmänhet och mina bröder i Logen 5 Åsagård i synnerhet ska få nytta och förnöjsamhet av denna nya webbplats.

Author: Jimi Wikman

Jag heter Jimi Wikman och sedan 1996 har jag sysslat med GUI design, webbutveckling och grafisk design. De senaste åren så har min vardag handlat om Systemtest, Projektledning och Neurowebdesign för ökad konvertering. Allt med fokus på Ehandel och till stor del plattformen Hybris

Lämna ett svar